Felmeddelande

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/emmanuel/public_html/includes/file.phar.inc).

KÖP 'LÄR DIG ÄLSKA FÖRSÄLJNING'

 

 

 

 

Vad tänker du på när du hör ordet försäljning?” Nio av tio personer svarar: ”En jobbig telefonförsäljare som försöker sälja något som jag inte behöver.” Men är det egentligen det som är försäljning? Är försäljning det tråkigaste och jobbigaste i hela världen eller är det riktigt, riktigt roligt?

 

I den här boken kommer jag steg för steg hjälpa dig att bli en bättre säljare men framförallt vill jag hjälpa dig att börja älska försäljning. Du kommer att få konkreta verktyg och planeringsredskap för att börja sälja bättre redan. imorgon. Jag ser fram emot att höra dina nya säljresultat efter att du läst den här boken.

 

Emmanuel Hyllerud har under hela sitt liv jobbat med försäljning på olika sätt, framförallt inom telemarketing. Han har jobbat som försäljningschef, varit med att starta upp telefonförsäljningskontor runt om i landet och driver nu företaget Älska Försäljning. Ett företag som hjälper andra företag att öka sin försäljning och vinst.

"Emmanuel Hyllerud har skrivit en väldigt praktisk bok om försäljning. Det märks att han älskar försäljning. När man läser boken är det lätt att dras med av hans entusiasm. Författaren gör försäljning till någonting positivt, värdeskapande och naturligt. Han tar död på många fördomar om vad det är att vara försäljare. Bokens styrka är dess otroligt vardagsnära, sunda råd och dess många tips som är lätta att ta till sig och praktisera. Boken utgår mycket från författarens egna erfarenheter av telefonförsäljning och konsumentförsäljning. De grundläggande principerna är dock ovärderliga och tillämpbara för alla som jobbar med eller är beroende av försäljning – vilket nog faktiskt vi alla är! Vill du ha hjälp med att öka försäljningen i ditt företag? Då skall du läsa boken, tycker jag."


Per-Olof Eurell är en välkänd närlingslivsprofil med en framgångsrik bakgrund i Kanthal, Beckers Industrifärg-vd och AttendoEmmanuel Hyllerud har träffsäkert fångat grunderna i att lyckas med försäljning. Med ett lättsamt och kommunikativt språk kombinerat med bra exempel så lyckas han engagera läsaren. Genom att metodiskt och kärleksfullt visa sitt engagemang så för Emmanuel ut oss på en resa där alla sinnen är med. Jag kan varmt rekommendera boken för dig som både är säljare idag och vill spetsa ditt resultat och dig som är på väg in i en karriär som säljare.”


Ola Ekman, Serientrepreenör, Coach, Gästlärare vid Göteborgs Universitet